5 кроків до безпечного харчування

5 кроків до безпечного харчування

  • Переглядів: 89

Гострі кишкові інфекції – одні з найпоширеніших інфекційних захворювань, які можуть призвести до серйозних ускладнень, особливо у дітей. Зазвичай, гострі кишкові інфекції, викликані бактеріями чи вірусами, потрапляють в організм людини із зараженою їжею чи водою.

Поради щодо безпеки купання в холодній воді

Поради щодо безпеки купання в холодній воді

  • Переглядів: 102

В Україні 19 січня святкують Водохреще. Традиційно в цей день люди купаються в ополонці, тому що згідно з повір’ям, вода набирає цілющу силу. Занурення в холодну воду є також частиною культури і традицій багатьох країн півночі. В останні роки така практика знову набуває популярності.

СКОРО СВЯТА !

СКОРО СВЯТА !

  • Переглядів: 115

Не так багато часу залишилось до одного з найбільших релігійних свят – Різдва Христового. Одним із важливих моментів у передсвяткових клопотах є придбання продуктів та приготування з них смачних страв. Ця робота є, можливо, найбільш відповідальною. Причина криється у тому, що неякісні продукти, порушення умов приготування та зберігання їжі можуть спричинити виникнення різноманітних кишкових інфекційних захворювань або харчових отруєнь людей.

Безпека косметичних засобів

Безпека косметичних засобів

  • Переглядів: 100

В торговій мережі є незліченна кількість косметичних засобів. Але на жаль косметика не тієї якості, як хотілося б. У наш час все більше людей повертається до природного або просто до якісної косметики без шкідливих речовин.

Як уникнути харчових отруєнь під час святкування Нового року

Як уникнути харчових отруєнь під час святкування Нового року

  • Переглядів: 133

В Україну прийшли довгоочікувані новорічні свята. На свята ми готуємо велику кількість різноманітних страв, а отже зростають ризики виникнення гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, особливо серед дітей.