Небезпечна рослина - Борщівник Сосновського!

Небезпечна рослина - Борщівник Сосновського!

  • Переглядів: 188

Борщівник Сосновського - багаторічна рослина родини зонтичних, що виглядає, наче величезний кріп, і сягає 2-3 метрів заввишки, має товсте порожнисте стебло та великі перисті листки. Борщівник мігрує Україною: відомчими смугами автомобільних та залізничних шляхів, узбіччями польових доріг, з’являється на сільськогосподарських угіддях, необроблюваних землях, пустирях, сміттєзвалищах, присадибних і дачних ділянках, обочинах лісів, у парках, садах, зерносховищах, складах, населених пунктах, каналах, ярах, балках, заплавах річок і струмків.

Увага! Пожежонебезпечний період!

Увага! Пожежонебезпечний період!

  • Переглядів: 230

У зв’язку з підвищенням температури навколишнього середовища, щорічно відзначається збільшення кількості пожеж, загиблих та травмованих при пожежах людей. Як правило, в цей період відбувається несанкціоноване спалювання сухої трави, сміття.

Що робити у випадку хімічної атаки

Що робити у випадку хімічної атаки

  • Переглядів: 271

Хімічна зброя - це один з різновидів зброї масового ураження, коли використовуються бойові отруйні речовини, які токсично впливають на людський організм. Вона створена людиною і може спричинити смерть через асфіксію (задуху), опіки тощо.

ДСНС запрошує добровольців працювати разом з ними

ДСНС запрошує добровольців працювати разом з ними

  • Переглядів: 396

Громадяни, які бажають брати участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, а саме в розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів.

Аптечка: що важливо взяти з собою у сховище

Аптечка: що важливо взяти з собою у сховище

  • Переглядів: 278

В умовах воєнного стану важливо мати перевірене зручне сховище, де треба перебувати в оголошений період. Окрім теплих речей та продуктів, необхідно взяти з собою аптечку для побутових потреб. Складіть її в спеціальну сумку або косметичку, інформує ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ».

Гід державних послуг. Банер