ДСНС запрошує добровольців працювати разом з ними

  • 378

Громадяни, які бажають брати участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, а саме в розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів.

Можуть долучитися до добровільних формувань цивільного захисту (далі- ДФЦЗ). Зазначені формування утворюються на тимчасовій основі. Діяльність зазначених формувань регламентує Положення про добровільні формування цивільного захисту, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2013 року. №616. Можливість заповнити анкету для включення в ДФЦЗ існує на сайті https://dmpo.dsns.gov.ua/ в розділі: «Я прагну стати добровольцем», анкета – «я прагну стати добровольцем-рятувальником з питань цивільного захисту». Додатково інформуємо, що залучені громадяни ДФЦЗ не звільняються від призову на військову службу. 

Для отримання консультативної, методологічної та практичної допомоги просимо звертатися до головного фахівця ВЦЗ Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС України в області Петра Матлюха (+380968119554). 

Фото без опису