Михашула Володимир Зіновійович

  • 79

Фото без опису

Михашула Володимир Зіновійович

( 05.09.1977 - 13.12.2023 )

Володимир Зіновійович Михашула народився 5 вересня 1977 року в с.Німшин Галицького району Івано - Франківської області в сім'ї робітників. Навчався в Німшинській восьмирічній, а потім продовжив здобувати загальну освіту в Задністрянській загальноосвітній школі І-ІІІ ст., яку закінчив у 1994 році.

Був добрим та вихованим учнем, активним у шкільному та громадському житті села, допомагав односельчанам у будівництві місцевої церкви, любив ходити з колядою, брав участь у театральних виступах та самодіяльності місцевого сільського будинку культури. Завжди багато читав, любив спілкуватися з односельчанами на різні життєво важливі теми. Був улюбленцем у колі друзів, ходив рибалити з батьком і старшим братом Михайлом, а ще був найбільшою опорою для мами, бо підтримував її своєю допомогою у всьому.

Трудову діяльність розпочав ще в шкільні роки, працюючи помічником комбайнера у радгоспі «Бовшівський», після закінчення Задністрянської ЗОШ І-ІІІст. працював у ВАТ “Галичцукор”. З 2003 по 2022 роки працював машиністом бульдозера п'ятого розряду спочатку на дільниці з ремонту та експлуатації золошлаковідвалів та насосних на Бурштинській ТЕС Публічного
акціонерного товариства ДТЕК Західенерго.

У 2001 році одружився, спільно з дружиною Мар'яною народили та
виховали трьох дітей: Анну, Артема та Ольгу. Вже будучи на фронті став
дідусем онука Адама, якого бачив тільки на відео, та так і не встиг потримати
на руках.

У березні 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ, і відразу попав під ворожий обстріл, перебуваючи на Яворівському полігоні. З 1 квітня 2022 року перебував на військовій службі у військовій частині А4007 у Донецькій області. Неодноразово брав участь у боях за Авдіївку, де був поранений у лютому 2023 року.

Після операції, лікування та реабілітації повернувся на службу в свою частину у Донецьку область. 13 грудня 2023 року Михашула Володимир Зіновійович, солдат роти протитанкових ракетних комплексів військової частини А4007, загинув під час виконання службових обов'язків біля населеного пункту Авдіївка, Покровського району Донецької області.

Нагороджений Володимир Михашула нагрудним знаком «За оборону Авдіївки», медаллю Гетьмана Мазепи, медаллю «Ветеран війни» (учасник бойових дій) та відзнакою Президента України «ЗА ОБОРОНУ УКРАЇНИ».

Інші наші герої

Всі наші герої