Ткачівський Василь Ярославович

  • 140

Фото без опису

Ткачівський Василь Ярославович 

( 10.01.1975 - 05.02.2023 )

Василь Ярославович Ткачівський народився 10 січня 1975 року в с.Бринь Галицького району Івано-Франківської області. Зростав у великій багатодітній сім'ї, мав ще трьох сестер і брата.

 

Навчався у Бринській восьмирічній школі, після закінчення якої в 1990 році вступив в Івано-Франківське середнє професійно-технічне №8 училище і здобув професію столяр-тесляр-паркетник.

 

Військову строкову службу Василь проходив в м. Харків у Національній Гвардії України і повернувся додому у званні сержанта.  

 

Уже в ті роки в його характері Василя сформуватися справжні чоловічі якості: відповідальність, чесність, працьовитість та принциповість.

 

Спочатку працював у Івано-Франківській дорожній службі, в 1996 році - на ковбасному підприємстві «Крок» в с.Бринь. Згодом створив свій власний бізнесі був успішним  підприємцем.

 

Василь був дуже добрим, справедливим, надійним та вірним товаришем, тому мав дуже багато друзів. Любив футбол, був захисником у футбольній команді свого рідного села Бринь.

 

Був двічі одружений і має трьох прекрасних донечок.

 

На початку війни, 8 квітня 2022 року, був призваний на військову службу по мобілізаціїі захищав кордони України на Чернігівщині, згодом був переведений воювати на гарячий Бахмутський напрямок фронту.

 

Василь Ярославович Ткачівський, сержант, кулеметник 2-го  стрілецького відділення, 2-го стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А4032 загинув 05 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання  в м. Бахмут Донецької області, захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

 

Василь Ткачівський нагороджений медаллю Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради «За заслуги перед Прикарпаттям» (посмертно) та медаллю Івано-Франківської обласної ради «Лицар бойового чину» (посмертно).

Інші наші герої

Всі наші герої