20-21 травня в м. Києві відбувся семінар-практикум «Розвиток освіти в територіальній громаді»

  • 29

20-21 травня в м. Києві відбувся семінар-практикум «Розвиток освіти в територіальній громаді» для представників громад-партнерів Проєкту DECIDE, участь в якому взяли і посадові особи Галицької територіальної громади.

Учасники заходу, а це голови громад, профільні заступники, депутати рад та керівники органів управління освітою, разом з керівництвом та експертами проекту DECIDE, отримали можливість безпосередньо поспілкуватись про проблеми та виклики в освітній сфері із Дмитро Завгородній та Андрій Сташків, заступниками Міністра освіти і науки України, Лариса Білозір, народним депутатом України, а також наочно побачити сучасні шкільні укриття в с.Гатне та с. Юріївка Київської обл., фабрику-кухню та навчальні заклади (садочок та школу) у Бучанській територіальній громаді.

Швейцарсько-український проєкт «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE) реалізується в Україні ГО DOCCU у партнерстві з Цюрихським педагогічним університетом (Швейцарія) за підтримки Швейцарської Конфедерації, представленої Посольством Швейцарії в Україні / Швейцарським бюро співробітництва в Україні.

Проєкт спрямовано на підтримку двох ключових реформ в Україні – освіти та децентралізації.

Фото без опису550Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису