Мельничук Йосиф Михайлович

  • 129

Фото без опису

Мельничук Йосиф Михайлович

( 04.01.1972 - 06.12.2022 )

 

Мельничук Йосиф Михайлович народився 4 січня 1972 р. в с. Комарів  Галицького району Івано-Франківської області в сім’ї  робітників.

 

У 1989 році  закінчив Комарівську середню школу. Дуже любив українську пісню, часто любив наспівувати собі чарівні мелодії. Був надзвичайно позитивною  та доброзичливою людиною, завжди при зустрічі з друзями, односельцями вмів подарувати позитивні емоції та зустрічав усіх з посмішкою на обличчі. У 1990-1992 роках – служба в Армії в м. Хабаровськ.

 

Після повернення з Армії працював у військовій  частині с. Крихівці. У 2000 році одружився, з дружиною Ніною виховали сина Сергія, який зараз  служить у Нацгвардії. Йосиф Мельничук ніколи не залишався осторонь, бо був небайдужий до того. якою буде його Україна.

 

З початком повномасштабної війни росії з Україною пішов служити в  Івано-Франківський 78 батальйон, 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ імені полковника Дмитра Вітовського, згодом переїхав в місто Гуляйполе  Запорізької  області.

 

6 грудня 2022 р. внаслідок артобстрілу боєць Йосиф загинув на околиці  м. Гуляйполе. Похований  військовослужбовець  на  кладовищі  в  Опришівцях.

Йосиф Мельничук завжди залишиться в наших серцях як відданий захисник  і чудова людина. Ми завжди будемо пам’ятати його великий  внесок у благо  нашої  країни.

Посмертно нагороджений  відзнакою міського  голови  Івано-Франківська «За честь і звитягу» .

Фото без опису

 

Фото без опису

Інші наші герої

Всі наші герої