Відбувся форум «Освіта Івано-Франківської області: розвиток в умовах війни»

  • 68

Відбувся форум «Освіта Івано-Франківської області: розвиток в умовах війни», який організовував Швейцарсько-український проєкт DECIDE у партнерстві з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією.

У рамках освітнього заходу було презентовано Стратегію розвитку освіти в Івано-Франківській області на 2023-2027 роки та план її реалізації, обговорити виклики та перспективи розвитку освіти Івано-Франківщини.

Участь у форумі взяв міністр освіти та науки України Оксен Лісовий, Голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук, а також представники Івано-Франківської обласної ради, Управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області, лідерів сільських, селищних, міських рад та освітян Івано-Франківщини.

Галицьку громаду на формумі представляла заступниця міського голови – Вікторія Дебенко , та головний спеціаліст відділу освіти – Галина Кашуба.

Після спілкування з представниками Міністерства освіти і науки України відбулась панельна дискусія де було обговорено взаємодію «школа – влада – громада», міжмуніципальне співробітництво ТГ освіта як пріоритет розвитку громади, якісна освіта: спільна відповідальність, школа як промоутер змін в громаді, громадський бюджет як інструмент участі в управлінні освітою.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису