З ювілеєм!

  • 371

Сьогодні багато і щирих слів  від колег, друзів, пацієнтів лунали на адресу людини, яку добре знають і поважають у Галицькій громаді. Мова йде про Івана Васильовича Шевчука – лікаря загальної практики сімейної медицини КНП «Галицький центр ПМСД», який святкує своє сімдесятиліття. Друг, наставник, професіонал, людина з чудовим почуттям гумору – так про нього відгукуються ті, з ким довелося разом працювати.  Чуйний, уважний, безвідмовний, професіонал – така думка тих, кого лікував і ставив на ноги.

Привітати ювіляра до с.Вікторів завітали цього дня і міський голова Олег Кантор та головний лікар галицької «первинки» Іван Цибух.

«Щиро дякую за те, що півстоліття свого життя Ви присвятили гуманній і благородній справі – порятунку життя та здоров'я наших галичан. За Вашими плечима – багаторічний досвід і визнання. Ваші   професіоналізм, безмежна відданість справі та працьовитість, чуйне та щире серце дали Вам змогу здобути шану та повагу серед колег та пацієнтів. Тож нехай здоров’я не залишає Вас, а все хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!  Щастя та благополуччя, невичерпної енергії та добра на многії літа»,- побажав імениннику керівник громади.

550