Як покращити показники вакцинації обговорили сьогодні на нараді

  • 477

Сьогодні в Галицькій міській раді відбулася робоча зустріч, на якій обговорено питання активізації вакцинальної кампанії та підвищення показників проведених щеплень на території громади. Захід проведено за участю керівництва міської ради на чолі з головою Олегом Кантором, старост старостинських округів, активу громади, керівників закладів медицини та освіти, держпродспоживслужби та духовенства, а також заступника директора департаменту фінансів ОДА Ганни Качур.

Під час зустрічі озвучено інформацію про кількість щеплених, наявні вакцини та наголошено на необхідності здійснення постійної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед мешканців громади щодо важливості та переваг вакцинації.

«Маємо подбати про безпеку рідних та близьких. Підібрати потрібні слова, щоб переконати, що єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби - це щеплення. Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться достукатися до людей та покращити показники вакцинації в Галицькій громаді»,- підсумувала Ганна Качур.