В Центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

  • 406

6 грудня 2021 року в Галицькій районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України за участю представників 2-го відділу Галицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майора Олександра Писарчука, старшини Івана Федорняка та головного спеціаліста Олени Римарчук.

Фото без опису

Безробітним особам, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, було надано інформацію про грошове забезпечення, порядок та процедуру відбору на військову службу за контрактом до Збройних Сил України. Також учасників заходу ознайомили з професіями, які на даний час користуються попитом у військових частинах, та поінформували про набір групи на проходження військових зборів.

Під час заходу було визначено основні критерії при відборі та прийнятті на військову службу за контрактом, а саме: стан здоров’я та придатність до військової служби за медичними показниками та показниками профвідбору; фізична підготовленість та психологічна стійкість кандидата на військову службу; загальноосвітній рівень; мотивація до військової служби; рівень сформованості ідейних цінностей, а також наявність моральних та професійних якостей.

На закінчення семінару безробітні отримали вичерпні відповіді на усі запитання, які їх цікавили.

Фото без опису