Задля ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

  • 22

 

Надзвичайна ситуація, яка відбулася у Галичі минулого тижня, завдала багато прикростей не тільки бізнесу, а й простим мешканцям нашої громади.

Задля вчасної допомоги та реакції на подію, працівники міської ради у той же день провели обстеження та фотофіксацію наданих збитків а також опитали громадян та склали описи пошкодженого майна.

Того ж вечора надійшла оперативна допомога від обласної військової адміністрації (дякуємо Світлані Онищук https://www.facebook.com/SvitlIana.Onyshchuk що дало змогу галичанам одразу взятися до поточних ремонтних робіт.

Вже цього тижня Галич відвідали представники Міжнародної благодійної організації «GEM», котрі пообіцяли допомогу у встановленні нових вікон у будинках мешканців, які постраждали від атаки.

Також повідомляємо, що виконкомом Галицької міської ради утворено Комісію з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації, що розміщені на території Галицької міської ради та Комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Щиро дякуємо усім, хто допомагав і допомагає. Нехай Бог вам віддячить сторицею.

Тримаймося. Україна обов’язково переможе!

Фото без опису

Фото без опису