У Галичі триває Чемпіонат України з мотокросу (групи «М» та «Д»)

  • 43

14-15 вересня на трасі «Мотодром» у Галичі відбуватимуться змагання Першого етапу Чемпіонату України з мотокросу та Кубок Галича з мотокросу.

Як зазначила головний суддя змагань Євгенія Махрова, у суботу змагання проходять серед спортсменів класу мотоциклів 65 та 85 кубічних сантиметрів, також серед спортсменів «хобі-МХ1» та «хобі-МХ2» (на Кубок Галича). У неділю змагатимуться спортсмени на мотоциклах класу 50 кубічних сантиметрів, юніори-125 кубічних сантиметрів МХ-250 та дорослі МХ1 і МХ2. У змаганнях беруть участь як чоловіки, так і жінки а також у молодіжних групах – діти віком від 9-12 років.

У вітальному слові до організаторів та учасників змагань міський голова Олег Кантор відзначив, що змагання такого високого рангу у Галичі проводяться вперше.

«Приємно, що паралельно із цими змаганнями пройде і Кубок Галича з мотокросу, у котрому візьмуть участь аматори цього виду спорту. Сподіваюся, що змагання такого рангу стануть у нас традиційними і будемо робити все для того, щоб наша траса стала однією з кращих в Україні. Дякую всім організаторам змагань, які долучились до проведення цього чемпіонату, дякую всім учасникам. Дякую збройним силам України за те, що ми сьогодні на цих змаганнях відчуваємо себе у безпеці» - зазначив Олег Михайлович.

З вітальним словом до присутніх звернувся також головний секретар Федерації мотоциклетного спорту України Олександр Пащинський.

Змагання розпочались сьогодні о 11.45 і триватимуть приблизно до 17 години. Приблизно такий розклад буде і на завтра. Тож щиро запрошуємо жителів громади, галичан та гостей міста насолодитися справжніми спортивними баталіями на трасі «Мотодром».

Фото без опису

Фото без опису