25 липня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Галицької міської ради

  • 113

Фото без описуФото без опису

25 липня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Галицької міської ради

Коротко про основне:

         Начальник відділу загального документообігу та контролю Галицької міської ради Л.Лібрик проінформувала про стан виконавської дисципліни в роботі з документами та зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Галицької міської ради за перше півріччя 2024 року. Впродовж звітного періоду працівники відділу загального документообігу та контролю міської ради надавали виконавцям практичну допомогу щодо правильного оформлення розпоряджень, листів, протоколів та інших документів структурним підрозділам, відділам та старостам старостинських округів.

У звітному періоді документообіг у Галицькій міський раді  становив 3082 документи,  з них - 1840 документів вхідної та 1242 – вихідної кореспонденцій. В ході розгляду даного питання начальникам відділів, керівникам структурних підрозділів, старостам старостинських округів дано доручення продовжувати роботу щодо забезпечення якості виконання документів.

         Відповідно до плану роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя 2024 року заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В.Дебенко прозвітувала про роботу комісії з проведення стандартизованої оцінки об’єктів оренди.

         З метою забезпечення рівних можливостей участі маломобільних груп населення та, зокрема, осіб з інвалідністю та іншими особливими потребами у житті громади та держави, рівного доступу до суспільно-політичного та культурного життя, створення сприятливого середовища для фізичного розвитку та самореалізації, а також інклюзивного середовища заслухано інформацію про роботу Комітету з питань безперешкодного життєвого середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на території Галицької міської територіальної громади.

Також для організації робіт із запобігання виникненню пожеж та їх гасіння на території Галицької міської територіальної громади, підвищення оперативності у ліквідації можливих пожеж та інших надзвичайних ситуацій, прийнято рішення утворити добровільну пожежну дружину на території Галицької міської територіальної громади.

Детальніше з усіма ухваленими рішеннями уже незабаром можна буде ознайомитися на офіційному сайті Галицької міської ради.