До дня захисту дітей

  • 65

Фото без опису

На зображенні може бути: 5 людей, люди стріляють із круглого стенда та текстНа зображенні може бути: 8 людей, трава та натовпНа зображенні може бути: 4 людини та люди усміхаютьсяНа зображенні може бути: 9 людейНа зображенні може бути: 4 людини та люди усміхаютьсяНа зображенні може бути: 6 людейНа зображенні може бути: 13 людей та акордеонНа зображенні може бути: 12 людейНа зображенні може бути: 10 людей та текстНа зображенні може бути: 16 людейНа зображенні може бути: 8 людей та натовпНа зображенні може бути: 7 людейНа зображенні може бути: 5 людей, дитина та люди усміхаютьсяНа зображенні може бути: 6 людейНа зображенні може бути: 6 людей, гравці в більярд, шахи та мішень для дартсуНа зображенні може бути: 1 особа, акордеон, фортепіано, динамік та арфаНа зображенні може бути: 1 особа, акордеон та фортепіано

Дякуючи збройним силам України, з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, територія біля Візит – Центру в місті Галичі перетворилася у велику ігрову зону.

Захід організовано для дітей військовослужбовців, дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім'ях, дитячих будинках сімейного типу, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, вихованців Інклюзивно-ресурсного центру, а також дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Не зважаючи на тривожні часи дітки відчули бодай краплинку радості і тепла, а гарний настрій їм подарував казковий супергерой.

На свято завітали міський голова Олег Кантор та його заступниця Вікторія Дебенко. Керівник громади побажав малечі в період канікул добре відпочити, гарного настрою, та щасливого дитинства під мирним небом України.

Цього дня Службою у справах дітей Галицької міської ради, відділом культури, дитячою музичною школою, командою з КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Галицької міської ради, викладачами із КЗ "Галицька Мала академія мистецтв", організацією «Пласт» Галицька станиця було організовано ряд заходів.

Сподіваємось, що наступна зустріч відбудеться уже під переможеним мирним небом України.