Онищук Іван Миколайович

  • 152

Фото без опису

Онищук Іван Миколайович

( 24.06.1983 - 25.03.2024 )

     Іван Миколайович Онищук народився 24 червня 1983 року в с.Сапогів у багатодітній сімї. Все дитинство його пройшло в селі.

      Навчався Іван у Сапогівській початковій школі, згодом у Бринській ЗОШ І-ІІІ ст.  

     Непростим було життя нашого Захисника. Змалечку був привчений до праці, тому зразу після закінчення школи Іван розпочав свою трудову кар’єру. Життя навчило його бути майстром на всі руки - вмів мурувати, покривати дахами будівлі, штукатурити.  Жодної роботи не цурався, тому в рідному селі та навколишніх селах є багато будівель, до яких Іван приклав свої золоті руки.

         Декілька років поспіль Іван їздив розбудовувати села в Одеській області.

     Ще з юності в його характері сформувались справжні чоловічі якості: мужність, відповідальність та працьовитість. У вільний час любив займатись спортом.

Коли в 2003 році одружився, пізнав щастя батьківства і разом з дружиною виростили і виховали двох синів -  Назарія і Петра. Діти пам’ятають батька добрим і трудолюбивим.  

         15 січня 2024 року Іван Онищук був призваний у Збройні Сили України по мобілізації. Після військової підготовки, яке проходив в м.Рівне, 15 лютого 2024 року Іван був направлений на оборону ключових позицій на Донеччину.

       25 березня 2024 року, Іван Онищук, позивний «Сокіл», навідник взводу 3 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону військової частини А 4123 героїчно загинув в районі міста Часів Яр Бахмутського району Донецької області під час виконання бойового завдання по захисту територіальної цілісності та суверенітету України від збройної агресії російської федерації .

         Поховали воїна в його рідному селі Сапогів.

        Пам'ять про Івана назавжди залишиться в серцях рідних, близьких і всіх, хто його знав.

 

Інші наші герої

Всі наші герої