27 березня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Галицької міської ради

  • 72

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису550Фото без описуФото без опису

27 березня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету

Галицької міської ради

Коротко про основне:
    Згідно з затвердженим планом роботи виконавчого комітету на 2024 рік заслухано звіт завідувача комунального підприємства «Галицька центральна районна аптека №12» В.Іванціва про роботу комунального підприємства «Галицька центральна районна аптека №12» за 2023 рік. Крім того, затверджено структуру та штатний розпис даного підприємства.
   Також про роботу впродовж 2023 комунального некомерційного підприємства «Галицька лікарня» Галицької міської ради Івано-Франківської області року звітував генеральний директор В. Крупа.
   Відповідно до статутів КНП «Галицький центр первинної медико- санітарної допомоги» та КНП «Галицька лікарня» схвалено звіти про виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств за 2023 рік.
   Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, голова постійно діючої комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Галицької міської територіальної громади В.Дебенко інформувала про роботу даної комісії. Наголосила, що підставою для обстеження зелених насаджень є заява юридичної чи фізичної особи.
   У зв’язку з кадровими змінами прийнято рішення про внесення змін в міжвідомчу раду міської ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми та комісію з питань розгляду заяв громадян по звільненню від плати за надання соціальних послуг в Галицькому територіальному центрі надання соціальних послуг та затвердження її положення.
   З метою забезпечення належної реалізації Заходів до Цільової програми благоустрою населених пунктів Галицької міської територіальної громади на 2023-2025 роки затверджено Робочий проект «Благоустрій території кладовища по вул.Замкова в м.Галич Івано-Франківського району Івано- Франківської області (капітальний ремонт пішохідної доріжки до місця поховання воїнів, які загинули під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України)»
   Детальніше з усіма ухваленими рішеннями уже незабаром можна буде ознайомитися на офіційному сайті Галицької міської ради.