25 січня 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Галицької міської ради

  • 105

Фото без опису

25 січня 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Галицької міської ради

Коротко про основні рішення:

✔️ З метою забезпечення реалізації та гарантування прав громадян на звернення до органів місцевого самоврядування, підвищення ефективності роботи із документами заслухано інформацію начальника відділу загального документообігу та контролю Л.Лібрик про стан виконавської дисципліни в роботі з документами та зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Галицької міської ради за 2023 рік.

✔️ Головою адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради О.Гречух прозвітовано про роботу адміністративної комісії у 2023 році. Впродовж звітного періоду на розгляд адміністративної комісії надійшло 17 протоколів про адміністративні правопорушення, станом на 01 січня 2024 року розглянуто 16 протоколів.

За результатами розгляду адмінпротоколів накладено адміністративні стягнення у вигляді: штрафу по 7 справах на суму 2210 гривень; попередження по 7 справах; по 2 справах звільнено від адміністративної відповідальності у зв`язку із малозначністю вчиненого правопорушення, обмежившись усним зауваженням.

✔️ Відповідно до плану роботи виконавчого комітету на 2024 рік заслухано звіти керівників КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Галицької міської ради, Галицького територіального центру надання соціальних послуг, КП «Стадіон Галицький» Галицької міської ради, КП «Візит-Центр» Галицької міської ради про роботу за 2023 рік.

✔️ У зв’язку з кадровими змінами внесено зміни в постійно діючу комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Галицької міської територіальної громади.

✔️ З метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, у зв’язку з залишеним місцем проживання та зазнаним психологічним насильством надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, 18 дітям, які на даний час проживають на території нашої громади.

✔️ Також розглянуто два питання, пов’язані із захистом прав дитини.

Детальніше з усіма ухваленими рішеннями уже незабаром можна ознайомитися на офіційному сайті Галицької міської ради.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису