Майстер-клас для діток нашої громади

  • 33

 8 грудня у Галицькій територіальній громаді провели майстер-клас "Декупаж новорічної іграшки" для діток із сімейних форм виховання, внутрішньо переміщених діток та діток нашої громади. Під час заходу діти старанно малювали, розповідали вірші та весело провели час.

Під час заходу до дітей завітали Святий Миколай та міський голова Олег Кантор. Вони привітали всіх зі святом і вручили дітям подарунки.

Організацію заходу було покладено на Галицький територіальний центр надання соціальних послуг за підтримки проєкту "Родина і громада: адаптація - інтеграція - розвиток". Дійство відбулоя за сприяння міського голови Олега Кантора, заступника міського головиВікторії Дебенко Також велика подяка директору Гали цького територіального центру надання соціальних послуг Івану Білику, нашим дівчатам-чарівницям із КЗ "Галицька Мала академія мистецтв", а також Міжнародній благодійній організації "Партнерство кожній дитині" за підтримки Plan international ta UKAID from the British People за чудове свято для дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису