Відбулося свято Миколая для діток із сімей військовослужбовців

  • 31

7 грудня 2023 року у Галицькій громаді відбувся захід приурочений до свята Святого Миколая для діток із сімей військовослужбовців, які нині захищають територію нашої Батьківщини від підступного і жорстокого ворога, піклуються про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.

Організацію зсвяткового дійства було покладено на Галицький територіальний центр надання соціальних послуг за підтримки проєкту "Родина і громада :адаптація - інтеграція - розвиток".

Захід відбувся за сприяння  голови Галицької міської ради Олега Кантора та заступника міського голови Вікторії Дебенко, директора Галицького територіального центру надання соціальних послуг Івана Білика, а також Міжнародної благодійній організації "Партнерство кожній дитині" за підтримки Plan international ta UKAID from the British People.

Дякуємо нашим чарівницям із КЗ "Галицька Мала академія мистецтв"- Плотніковій Вікторії Володимирівні, Лисі Любові Миколаївні, Цимбалісті Надії Михайлівні.

На святі дітки розфарбовували янголят, старалися та працювали, розповідали віршики Св. Миколаю, який завітав на наше свято та приніс діткам цікаві та очікувані ними подаруночки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису