галичани взяли участь у засіданні круглого столу "Захист і підтримка дітей та сімей, які постраждали від війни в Україні":

  • 40

29 листопада 2023 року міський голова Олег КАНТОР та директор Галицького територіального центру надання соціальних послуг Іван БІЛИК взяли участь у засіданні круглого столу «Захист і підтримка дітей та сімей, які постраждали від війни в Україні: досвід, виклики та можливості», який відбувся у м. Хмельницький.

В ході роботи круглого столу директор МБО «Партнерство» Кожній Дитині» Василина Дибайло детально розповіла про проект. За її словами, мета цього проекту забезпечити захист та психосоціальні потреби дітей, підлітків, сімей альтернативного догляду та вразливих груп, які постраждали від війни в Україні.

В рамках проекту “Родина і громада: адаптація – інтеграція – розвиток” створюються умови для безпечного житла для таких малозабезпечених сімейних форм виховання як ВПО, дитячих будинків сімейного типу, опікунів та прийомних сімей.

Підсумовуючи, учасники круглого столу обмінялися досвідом в сфері підтримки згаданих категорій населення та задекларували наміри продовжувати ефективну співпрацю в цій галузі, задля повноцінного, безпечного та комфортного життя наших співвітчизників.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису