Відбулася зустріч із родинами військовослужбовців

  • 78

24 листопада 2023 року за сприянням міського голови Олега КАНТОРА на базі КП «Візит-Центр» Галицької міської ради відбулася зустріч представників ГО «Група патріотів» із родинами військовослужбовців Галицької, Дубовецької та Більшівцівської територіальних громад, які зникли безвісти чи потрапили в полон.

Регіональний представник ГО «Група патріот» в Івано-Франківській області Михайло Торб’як ознайомив із діяльністю громадської організації, алгоритм дій в разі, коли родичі втратили зв’язок із Захисником, юридичну, психологічну підтримку, передбачені для них соціальні гарантії та грошові виплати.

Присутні мали змогу поспілкуватися з психологом, проконсультувалися з юристом громадської організації, отримати відповіді на актуальні питання та необхідні номери телефонів.

Підсумовуючи зустріч, Олег Кантор наголосив, що для результативного пошуку зниклих безвісти вкрай необхідна співпраця всіх органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадських організацій. Родини зниклих безвісти не мають залишатися з цими проблемами наодинці. Юридичний супровід цих сімей є вкрай важливим, адже вони зараз у відчаї й не можуть з усіма деталями розібратися самостійно.

З метою комунікації та соціальної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей в Галицькій міській територіальній громаді розроблено Програму соціальної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти) військовослужбовців, Захисників та Захисниць України, які брали (беруть) безпосередню участь у захисті державного суверенітету України в зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України Галицької міської територіальної громади на 2024-2025 роки.

Фото без опису

Фото без опису