Допомагаємо ЗСУ разом!

  • 146

Передати для однієї з військових частин квадрокоптер та тепловізор, придбані за кошти міського бюджету, виділити кошти на виплату одноразової грошової допомоги (компенсації) на лікування поранених військовослужбовців - такі рішення депутати Галицької міської ради ухвалили на сесії 8 листопада.

Сьогодні під керівництвом міського голови Олега Кантора відбулося засідання сорок сьомої (позачергової) сесії міської ради восьмого скликання. На порядок денний було винесено 16 питань. Значна частина проектів рішень, які розглядалися, стосувалася внесення змін до діючих програм соціально-економічного розвитку нашої громади та прийняття відповідних програм на наступні роки. Серед ухвалених рішень – допомога зихисникам України, адже це питання в умовах сьогодення є приіоритетним для громади.

Зокрема, прийнято рішення передати безоплатно з балансу Галицької міської ради військовій частині ********* на баланс спеціальні засоби спорядження: квадрокоптер Mavic 3 Pro Fly More Combo (1шт); тепловізор Pulsar Axion 2XQ 35 PRO (1шт) загальною вартістю184000,00 (сто вісімдесять чотири тисячі) гривень.

Також депутати затвердили цільову програму соціального захисту населення Галицької міської територіальної громади на 2022-2025 роки в новій редакції. Відповідно до рішення утворено комісію з питань надання одноразової грошової допомоги (компенсації) на лікування поранених військовослужбовців, які брали (беруть) безпосередню участь у захисті державного суверенітету України у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, затверджено її персональний склад та Положення про неї.

Фото без опису

Фото без опису