Комарівському ліцею - 70!

  • 119

70 річний ювілей відзначив Комарівський ліцей імені Антіна Могильницького, навчальний заклад, який має славну історію та багаті традиції.

За сім десятиліть його закінчило 3273 учнів, які сьогодні роблять свій внесок у розбудову нашої держави. Комарівська школа – справжня кузня кадрів для нашої держави. Серед її вихованців – педагоги, лікарі, священники, науковці, керівники органів влади, митці. 120 випускників за відмінне навчання було нагороджено золотими і срібними медалями.

Під час урочистостей звучали теплі спогади про історію становлення школи, її будні та свята.

З ювілейною датою педагогічний та учнівський колективи начального закладу привітали керівники громади, випускники школи та численні гості. Щирі побажання, концертні номери, які підготували учні та педагоги ліцею, нікого не залишили байдужими, торкнулися кожного серця, дарували хороший настрій, викликаючи як у глядачів, так і у самих учасників, то сміх, то сльози радості, а то світлий сум…. І кожен відчував себе так, ніби повернувся до рідного дому.

З ювілейним днем народження, Комарівський ліцею!

Усім мирного неба, невпинного руху вперед до розбудови нової української школи, успішного здійснення всіх планів та задумів!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису