Відбувся майстер-клас з нагоди Дня захисників та захисниць України

  • 66

9 жовтня 2023 року 16 дітей Галицької громади взяли участь в заході "День захисника та захисниць України", що відбувся м. Галич КЗ "Галицька Мала академія мистецтв".

Організацію заходу було покладено на Галицький територіальний центр надання соціальних послуг за підтримки проєкту "Родина і громада: адаптація - інтеграція - розвиток".

Захід відбувся за сприяння Галицької міської ради, а також Міжнародної благодійної організації "Партнерство кожній дитині" за підтримки Plan international ta UKAID from the British People.

16 гуртківців, що взяли участь у майстер - класі з нагоди Дня захисників та захисниць України, надзвичайно творчо підійшли до виконання поставленого завдання, а саме розпису ангелятка, що в майбутньому буде подарунком для наших військових.

Одним із сюрпризів для дітей була зустріч із вчителем КЗ " Галицька Мала академія мистецтв" Петром Переклітою, який з перших днів війни захищає Україну.

Дуже вдячні вчителям КЗ "Галицька Мала академія мистецтв" за допомогу в проведенні заходу для дітей. Саме ангел є невід'ємною частиною душі кожної дитини. Гуртківці мали змогу творчо підійти до своїх виробів.

І назавершення дня учасники майстер - класу пригощалися смачною піцою.

Фото без опису

Фото без опису