Паспортний стіл у Галичі переїхав у нове приміщення

  • 293

Сьогодні у Галичі відбулося урочисте відкриття нового приміщення для роботи Галицького районного відділу Головного управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області.

В урочистому заході взяли участь міський голова Олег Кантор, начальник Головного управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області Сергій Саїв, працівники міграційної служби на чолі з Борисом Кучинським, керівники правоохоронних органів.

Декан Галицького деканату о.Ігор Броновський освятив приміщення та благословив присутніх на плідну та ефективну роботу.

З вітальним словом до працівників ДМС звернувся Олег Кантор. Він висловив задоволення, що галичани отримуватимуть якісні послуги в сучасному приміщенні, в якому створено всі умови, як для відвідувачів, так і для працівників міграційної служби.

Фото без опису

У новому приміщенні кожен із присутніх гостей мав змогу побачити сучасно облаштовані робочі місця, де будуть надаватися установою адміністративні послуги громадянам.

Сергій Саїв вручив подяку міському голові Олегу Кантору за вагомий особистий внесок і сприяння розвитку та діяльності міграційної служби Прикарпаття.

Служба знаходиться за адресою: м. Галич, майдан Різдва, 11 (колишнє приміщення міської ради)