Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

  • 130

Сьогодні під керівництвом міського голови Олега Кантора відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:

Про схвалення звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Галицька лікарня» Галицької міської ради Івано-Франківської області за І півріччя 2023 року.

Про стан готовності бюджетних установ, підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період  2023-2024 років.

Про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги підприємствами, установами, організаціями та населенням Галицької міської територіальної громади.

Про затвердження висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Галицької міської ради.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 13 липня 2022 року №100 «Про створення комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг на території Галицької міської ради та затвердження положення про неї».

Про встановлення опіки над малолітніми дітьми-сиротами та призначення опікуна.

Про надання дозволу Мирон І.С. на вчинення правочину, щодо нерухомого майна, співвласниками якого є та право користування яким належить малолітнім дітям.

Про надання дозволу Мирон І.С. на вчинення правочину, укладання договору купівлі-продажу квартири на ім’я малолітніх дітей.

Про надання дозволу КП «Чиста громада» на видалення зелених насаджень.

Про взяття на квартирний облік.

Різне.

По всіх розглянутих питаннях прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитися в рубриці «Офіційні документи».

Фото без опису