П’ять років плідної праці КУ “ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР” ГАЛИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 91

30 серпня з привітаннями до інклюзивно-ресурсного центру завітав міський голова Олег Кантор. Очільник громади подякував за високий професіоналізм та відданість нелегкій справі керівнику Мар’яні Палагнюк та колективу установи, побажав подальшого розвитку та процвітання.

Сумлінну працю, успіхи у забезпеченні прав дітей з особливими освітніми потребами за підсумками 5-річної діяльності Центру відзначили директор Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Віктор Кімакович та ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Роман Зуб’як.

До привітань приєднались представники ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ІФОІППО Галина Іваночко, Оксана Липка, делегати відділів освіти Галицької, Бурштинської, Дубовецької та Більшівцівської територіальних громад, директор БО «Благодійний фонд «Дорога до мами», депутат міської ради Ольга Головашкіна. 

Святковий настрій вихованцям інклюзивно-ресурсного центру та їх батькам подарували фахівці установи, які організували та провели захід «5 років разом».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису