ВЧАСНО ПРОВЕДЕНІ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – БЕЗПЕКА ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВʼЯ ЛЮДИНИ
Війна вплинула на всі сфери нашого життя. Зміни стосуються всього: звичного порядку речей, організації побуту, планування майбутнього, але ми повинні цінувати життя і берегти своє здоров'я та здоров'я своїх близьких. Вживати достатню кількість води, корисну їжу, дихати чистим повітрям. Для того щоб убезпечити себе і своїх рідних від неякісної питної води, харчових продуктів, знати який стан атмосферного повітря навколо нас, який мікроклімат нас оточує на робочих місцях, тощо, Ви можете замовити відповідні дослідження в санітарно-гігієнічній лабораторії нашого відділу.
Дослідження, які надаються спеціалістами
санітарно-гігієнічної лабораторії
Визначення санітарно-гігієнічних показників в воді питній, водойм на вміст:
-- Аміаку фотоколориметричним методом |
-- Водневий показник pH іонометричним методом |
-- Жорсткості загальної титрометричним методом |
-- Забарвленості фотоколориметричним методом |
-- Завислі речовини гравіметричним методом |
-- Залишковий хлор титрометричним методом |
-- Заліза фотометричним методом |
-- Запаху при 20 ⁰С органолептичним методом |
-- Запаху при 60 ⁰С органолептичним методом |
-- Кадмій вольтамперометричним методом |
-- Каламутність фотоколориметричним методом |
-- Кальцію титрометричним методом |
-- Лужність титрометричним методом |
-- Магнію розрахунковим методом |
-- Міді вольтамперометричним методом |
-- Нітратів фотоколориметричним методом |
-- Нітритів фотоколориметричним методом |
-- Перманганатної окиснюваності титрометричним методом |
-- Присмак (смак) органолептичним методом |
-- Свинцю вольтамперометричним методом |
-- Сульфатів фотоколориметричним методом |
-- Хлоридів титрометричним методом |
Визначення санітарно-гігієнічних показників в харчових продуктах на вміст:
-- Вологості гравіметричним методом |
-- Гістаміну фотометричний метод |
-- Діастазного числа (в меді) фотометричним методом |
-- Діоксиду вуглецю фізичним методом |
-- Жирів за Гербером |
-- Жирів гравіметричним методом |
-- Кадмію вольтамперометричний методом |
-- Калорійності та хімічного складу харчових продуктів |
-- Кислотності в хлібобулочних виробах гравіметричним методом |
-- Кислотності титрометричний методом |
-- Кислотності в меді титрометричним методом |
-- Лужності титрометричним методом |
-- Масової частки вологи гравіметричним методом |
-- Масової частки начинки |
-- Масової частки сухих речовин рефрактометричним методом |
-- Міді вольтамперометричним методом |
-- Нітратів іонометричний метод |
-- Нітрит натрію фотометричним методом |
-- Органолептичні показники |
-- Пористості гравіметричним методом |
-- Пероксиду водню |
-- Свинцю вольтамперометричним методом |
-- Соди в молочних продуктах(якісна реакція) |
-- Сухих речовин в безалкогольній продукції титрометричним методом |
-- Хлориду натрію титрометричним методом |
-- Якість термічної обробки |
Визначення вмісту хімічних та біологічних речовин в повітрі атмосферному, закритих приміщень, робочої зони:
-- Азоту діоксид фотометричним методом |
-- Азоту діоксид електрохімічним методом |
-- Аміаку фотометричним методом |
-- Аміаку електрохімічним методом |
-- Ангідриду сірчистого фотометричним методом |
-- Ангідриду сірчистого електрохімічним методом |
-- Ангідриду фосфорного фотометричним методом |
-- Ангідриду хромового фотометричним методом |
-- Ацетону фотометричним методом |
-- Бензолу фотометричним методом |
-- Водню хлористого фотометричним методом |
-- Вуглецю оксиду електрохімічним методом |
-- Гідразину і його похідних фотометричним методом |
-- Кислоти оцтової фотометричним методом |
-- Кислоти сірчаної фотометричним методом |
-- Ксилолу фотометричним методом |
-- Марганцю фотометричним методом |
-- Метилмеркаптану електрохімічним методом |
-- Озону фотометричним методом |
-- Пилу гравіметричним методом |
-- Ртуті фотометричним методом |
-- Свинцю фотометричним методом |
-- Сірководню фотометричним методом |
-- Сірководню електрохімічним методом |
-- Тетраетилсвинцю фотометричним методом |
-- Толуолу фотометричним методом |
-- Формальдегіду фотометричним методом |
-- Хлору фотометричним методом |
Фізичні фактори
-- Вимірювання рівня потужності поглиненої дози зовнішнього гамма випромінювання |
-- Вимірювання постійного шуму (шумова потужність) в октавних смугах частот та надання висновку щодо відповідності державним медико-санітарним нормативам |
-- Вимірювання рівнів непостійного шуму (еквівалентного та /або максимального рівня звуку (шумове навантаження)) на території житлової забудови, лікарень, санаторіїв тощо та надання висновку щодо відповідності державним медико-санітарним нормативам |
-- Дослідження локальної вібрації у спектрі частот та визначення коректованого, еквівалентного коректованого рівня і надання висновку щодо відповідності державним медико-санітарним нормативам |
-- Дослідження рівня загальної вібрації у спектрі частот та визначення коректованого, еквівалентного коректованого рівня і надання висновку щодо відповідності державним медико-санітарним нормативам |
-- Вимірювання параметрів мікроклімату - температури повітря в житлових та виробничих приміщеннях з наданням висновку щодо відповідності державним медико-санітарним нормативам |
-- Вимірювання параметрів мікроклімату - відносної вологості повітря в житлових та виробничих приміщеннях з наданням висновку щодо відповідності державним медико-санітарним нормативам |
-- Вимірювання параметрів мікроклімату - швидкості руху повітря в житлових та виробничих приміщеннях з наданням висновку щодо відповідності санітарно-гігієнічним нормативам |
-- Вимірювання рівня освітленості, яскравості або блискучості поверхні та надання висновку щодо відповідності державним медико-санітарним нормативам
|
Адреса санітарно-гігієнічної лабораторії Рогатинського відділу Івано-Франківського районного відділу ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю і профілактики хвороб МОЗ України» м. Рогатин, вул. Галицька, 95.
Графік роботи:
понеділок- п’ятниця з 8:00 до16:12;
обідня перерва: 12:00-13:00.