Відбулась спортивна акція з нагоди 27-ої річниці прийняття Конституції України

  • 65

Патріотична спортивна акція з нагоди відзначення 27-ої річниці прийняття Конституції України відбулася  в Галичі.

Згадати тих, хто віддав життя за свободу та подякувати всім, хто бореться за незалежність держави, на стадіоні зібралися депутати, старости, працівники міської ради та комунальних установ.

«Зараз ми продовжуємо проходити важкий шлях, захищаючи свої конституційні права, рідну землю від ворога, який намагається позбавити українців найвищих соціальних цінностей, зазначених у Конституції: життя і здоров'я, честі і гідності, недоторканості та безпеки.

Але ми завжди були, є і будемо вільним народом вільної країни й обов’язково переможемо, повернувши нашим дітям право на безпечне життя на рідній землі!

Дякуємо нашим Збройним Силам України і пам’ятаймо якою важкою ціною дається кожен новий день»,- наголосив вітальному слові міський голова Олег Кантор.

Далі учасники заходу масово долучилися до патріотичного забігу «Шаную воїнів – біжу за Героїв України».

В 2020 році такий забіг з ініціативи голови Галицької районної спілки воїнів АТО Артура Піруса вперше відбувся в Галичі.

Сьогодні, на жаль, цього мужнього юнака вже немає серед нас. Але в пам'ять про Артура та всіх наших синів-галичан, які поклали свої голови за Українську державу в російсько-українській війні, на знак подяки та підтримки близьких наших героїв у забігу взяло участь біля сімдесят осіб.

Також під час заходу були зібрані кошти в сумі 12095 гривень для потреб ЗСУ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису