Відбулася презентація книги Михайла Гачинського "Завершальний шлях до остаточної незалежності"

  • 106

20 червня у читальному залі Галицької публічної бібліотеки відбулася презентація книги Михайла Гачинського "Завершальний шлях до остаточної незалежності".Відкрила захід в.о. директора Галицької публічної бібліотеки Тетяна Гусак.Модератором заходу виступив директор музею визвольної боротьби рідного краю Богдан Струк. Він розповів присутнім про автора книги, про цікаві факти, викладені у книзі, проте ,чим цінне це видання. Про життєвий шлях Михайла Гачинського розповів голова Братства ОУН -УПА Степан Іванюк . Далі мав слово автор книги, котрий поділився з присутніми історією написання книги, а також тим, як збирав матеріали для її написання. У своєму дослідженні Михайло Гачинський правдиво описує історичні події нашого недалекого минулого, про тернистий шлях України до своєї незалежності.

На заході виступили друзі автора - Володимир Федорняк, Василь Крук, Марія Іваськів. На заході також були присутні працівники бібліотек Галицької територіальної громади.

Музичним дарунком для всіх стала пісня "Де ж наша слава" у виконанні Миколи Чуйка та Богдана Кернякевича. На завершення заходу із подячним словом виступила начальник відділу культури Галицької міської ради Тетяна Горин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису