Відбувся святковий захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

  • 59

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, територія біля Візит – Центру в місті Галичі перетворилася у велику ігрову зону.

Захід організовано для дітей за підтримки проєкту Галицького територіального центру надання соціальних послуг "Родина і громада: адаптація - інтеграція - розвиток" спрямований був на дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім'ях, ДБСТ, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, вихованців Інклюзивно-ресурсного центру, а також дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

На свято завітали міський голова Олег Кантор та його заступниця Вікторія Дебенко. Керівник громади побажав малечі в період канікул добре відпочити, гарного настрою, та щасливого дитинства під мирним небом України.

Цього дня Службою у справах дітей Галицької міської ради, командою з КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Галицької міської ради, фахівцями із Галицького територіального центру надання соціальних послуг та викладачами із КЗ "Галицька Мала академія мистецтв" було організовано ряд заходів для дітей: відвідування Галицького національного природного парку, різноманітні ігри, майстер-клас по розмальовуванні пряників та аква-грим.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису