Костянтин Швець - новий гендиректор КНП «Галицький центр первинної медико-санітарної допомоги»

  • 422

Сьогодні під керівництвом міського голови Олега Кантора відбулося засідання тридцять сьомої (позачергової) сесії Галицької міської ради. На порядок денний було винесено три питання.

Зокрема, розглянуто кадрові питання щодо очільника галицької первинки.

Прийнято рішення звільнити ЦИБУХА Івана Володимировича з посади директора (головного лікаря) КНП «Галицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Галицької міської ради Івано-Франківської області 01 червня 2023 року у зв’язку із закінчення строку дії Контракту від 15.12.2022 № 03.2-23/8.

Іншим рішення призначено ШВЕЦЯ Костянтина Вікторовича на посаду генерального директора (директора) комунального некомерційного підприємства «Галицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Галицької міської ради Івано-Франківської області з 02 червня 2023 року строково до призначення на цю посаду переможця конкурсу, але не пізніше дванадцятимісячного строку з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Також депутати одноголосно схвалити звернення до голови Івано-Франківської ОДА -начальника Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлани Онищук щодо представлення до нагородження державною нагородою (посмертно) за особисту мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов’язку в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Артура Піруса.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису