Опіка та допомога родинам військових - в пріоритеті

  • 141

Під керівництвом міського голови Олега Кантора у Візит-центрі м.Галича відбулася зустріч із родинами Героїв, які загинули в російсько-українській війні.

Учасниками заходу були начальник відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець, начальник другого відділу Івано-Франківського районного територіального центру комплектування Костянтин Яковлев, а також представники структурних підрозділів, відповідальних за дану ділянку роботи.

Розпочалася зустріч з хвилини мовчання у пам’ять за всіма загиблими українцями в цій війні.

Із родинами загиблих представники влади обговорили актуальні питання соціального захисту. Також детально проінформували про соціальні пільги, доступні членам родин загиблих Героїв відповідно до чинного законодавства України. Родичів загиблих цікавили питання щодо алгоритму дій при оформленні пакету документів для виплати одноразової грошової допомоги, про порядок встановлення статусу, пільгове забезпечення та інші.

"Наше спільне завдання, допомогти сім’ям пережити горе, яке їх спіткало. А це ми можемо здійснити, як своїми вчинками, так і добрими словами. Тому будемо робити все можливе, щоб дані родини не залишилися наодинці зі своїми проблемами»,- наголосив Олег Кантор.

Також членам родинам було презентовано ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО», мета діяльності якої єднання жінок – дружин та матерів військовослужбовців, заради вирішення спільних проблем та взаємопідтримки.

Фото без описуФото без описуФото без опису