ДО УВАГИ особам, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (помер

  • 131

Ви можете вдосконалити свої професійні навички та уміння, отримати інші спеціальності  шляхом професійного навчання.

Професійна адаптація - заходи, спрямовані на відновлення та вдосконалення професійних навичок і умінь шляхом професійного навчання, надання інформаційних,консультаційних та профорієнтаційних послуг із зазначених питань.

На сьогодні є можливість пройти підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації робітничих кадрів дорожньої галузі в Навчальному центрі по підготовці. перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів (який знаходиться у Київській області в м. Біла Церква) за такими професіями, як: тракторист, машиніст екскаватора, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст змішувачи асфальтобетону пересувного, машиніст дорожньо- будівельних машин, водій навантажувача, електрогазозварник, а також водії транспортних засобів категорії «А», «А1», «В», «С», «C» та «D», «DI».

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національногоуніверситету харчових технологій пропонує пройти навчання за професією «Кухар I розряду, а також підвищити кваліфікаційний розряд кухаря.

 Заклад вищої освіти «Університет Короля Данила» у м. Івано-Франківську пропонує пройти професійну адаптацію на курсах цільового призначення за мультидисциплінарною - програмою «Основи підприємництва та IT».

Для оформления документів та отримання інформації з даного питання необхідно звертатись у відділ соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю Галицького відділення №2 за адресою м. Галич, вул.Шевченка, 10, 2 поверх. кабінет № 6 , телефон 0979430275.

Фото без опису