На війні загинув депутат Артур Пірус

  • 326

Галицька  громада, міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, побратимам з приводу тяжкої, непоправної втрати – загибелі депутата Галицької міської ради Артура Піруса.

Артур Пірус - правознавець, учасник бойових дій на сході України, громадський діяч, голова Галицького районного об’єднання воїнів АТО, член Всеукраїнського братства ОУН-УПА ім. генерала Романа Шухевича — Тараса Чупринки та ГО «Галицьке районне братство воїнів УПА». Депутат міської ради Галицької ТГ від УГП, військовослужбовець Національної гвардії України.

Був учасником Революції Гідності, коли почалась війна, добровольцем пішов захищати державу. Служив в «АЗОВі» та у 50-му полку Нацгвардії України. Після служби захищав права та інтереси учасників бойових дій та їхніх сімей, допомагав їм адаптуватися до цивільного життя.

Займався відновленням занедбаних та знищених могил учасників національно-визвольної боротьби за Україну та гідним вшануванням пам’яті всіх героїв, які загинули за Україну. А тепер сам став Героєм, який віддав своє життя за нашу свободу, волю та незалежну державу Україна. Адже коли почалась повномасштабна війна росії проти України, Артур знову пішов на захист держави від російських окупантів. 

Відтепер наш захисник навічно у строю. Артур Пірус залишиться навічно в пам'яті всіх нас. Ми низько вклоняємось йому за подвиг!
Про час поховання загиблого Героя, місце прощання та створення живого коридору повідомимо додатково.

Фото без опису