Оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2023 році

  • 88

1 березня 2023мроку Мінмолодьспортом оголошено прийом заявок на участь в конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення Українсько- Польських обмінів молоддю у 2023 році, що триватиме до 31 березня 2023 року.

Мета обмінів молоддюм - активізація співробітництва між українською та польською молоддю задля розбудови дружніх взаємин між народами цих країн.

 

Хто може подавати заявку на участь у конкурсі?

Неприбуткові організації, які працюють з молоддю, зокрема:

  • інститути громадянського суспільства;
  • заклади освіти;
  • комунальні установи, які працюють з молоддю.

Юридичні особи, зареєстровані в Україні, подають заявки на участь у конкурсі до Міністерства молоді та спорту України, керуючись інформацією, розміщеною на офіційному сайті Мінмолодьспорту.

Організації, які подають заявки на участь у конкурсі до Мінмолодьспорту, повинні мати партнерську організацію з Польщі та надати відомості про неї при подачі документів.

Додаткову інформацію можна отримати перейшовши за посиланнямhttps://mms.gov.ua/events/oholosheno-pryiom-zaiavok-na-uchast-u-konkursi-na-realizatsiiu-proiektiv-u-ramkakh-zdiisnennia-ukrainsko-polskykh-obminiv-moloddiu-u-2023-rotsi