Галицькі волейболістки успішно виступили на обласних змаганнях

  • 171

Саме завдяючи ЗСУ, ми маємо можливість, щоб наші діти повноцінно тренувалися і брали участь у змаганнях.

У період зимових канікул вихованці КП « Стадіон Галицький» наполегливо тренувалися, щоб успішно виступити на офіційних турнірах.

Перші змагання, а саме | тур чемпіонату області з волейболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2006 р.н. та молодших відбувся 20 січня 2023 року в м. Івано-Франківськ.  

Наші волейболістки в першій грі поступились найсильнішій команді області ВК «Олімпія» ДЮСШ № 2 (м. Івано- Франківськ) з результатом 0:3. 

Другу гру перемогли від Івано- Франківської ДЮСШ № 2 з рахунком- 3:0.

 У ІІ турі, що відбувся в с. Сваричів, галицькі волейболістки отримали дві перемоги над командами з Вигоди та Рожнятова з рахунком - 3:1.

 

22 січня 2023 року в Галичі відбувся | тур чемпіонату області « Дитяча ліга» серед дівчат 2009 р.н та молодших.

Галичанки перемогли однолітків з Івано-Франківської ДЮСШ № 2 з рахунком - 3:0, але отримали поразку від «Олімпії» (м.Івано- Франківськ) – 0:3.

Наступний тур відбувся в м. Тлумачі 26.02.2023р. Наші вихованці перемогли дівчат з Тлумача і Снятина з однаковим рахунком - 2:1.

Юнацька команда 2006 р.н. та молодші поки що не мають у своїй скарбниці перемог, але набули певний досвід участі в іграх обласного значення.

А результати даної команди наступні

Галич- Тлумач - 0:3.

Галич- ДЮСШ м. Івано-Франківськ - 0:3.

Галич- Долина - 0:3.

Наступний ІІІ тур чемпіонату області серед дівчат 2006 р.н. має відбутись 26 березня в Галичі, а молодші волейболісти поїдуть в смт. Перегінське (Рожнятівщина) 8 квітня 2023 року.

Юнаки 2006 р.н. зіграють свій ІІІ тур в Долині 11 березня. Наступний ІІ тур заплановано на 1 квітня 2023 р в Галичі.

А в період між офіційними змаганнями юні волейболістки проводять дружні зустрічі з іншими командами, беруть участь в турнірах, а також організовують та проводять свої традиційні турніри.