До відома ВПО ГАЛИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

  • 177

У вівторок, 24.01.2023 року з 11 год до 15 год на І поверсі адмін.приміщення міської ради за адресою Площа Волі, 1, м.Галич відбудеться реєстрація згідно програми надання грошової гуманітарної допомоги від ACTED по підготовці до зими для внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з областей, постраждалих від активних бойових дій: Донецька, Луганська, Харківська, Сумська, Чернігівська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька.

Програма надання гуманітарної грошової допомоги від французької гуманітарної організації АКТЕД, направлена на забезпечення базових потреб по підготовці до зими в закупівлі дров, брекетів, вугілля, газу для домогосподарств, які на момент реалізації програми проживають в Галицькій ТГ.

До участі в програмі просимо зголоситись ВПО, які проживають в ПРИВАТНОМУ СЕКТОРІ. Від однієї родини може бути 1 представник.

Обраним домогосподарствам допомога буде надана шляхом нарахування грошового переказу через відділення Ощадбанку або Укрпошти

Для реєстрації в програмі необхідно надати фото документів усіх членів родини, включаючи паспорти, ідентифікаційні коди та свідоцтва про народження дітей, посвідчення пільгової категорії (пенсійне, інвалідське, тощо).

Фото без опису