ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проектів містобудівної документації

  • 211

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проектів  містобудівної документації

 

  1. «Детальний план території окремої земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. С.Бандери, б/н, м. Галич, Івано-Франківська область», орієнтовною площею 0,06 га;

 

  1. «Детальний план території окремої земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку,

господарських будівель і споруд на вул. С.Бандери, б/н, м. Галич, Івано-Франківська область», орієнтовною площею 0,07 га

 

Розробник проекту: ФОП Глух Олег Євгенович; кваліфікаційний сертифікат: АА №002462 від 02 литопада 2015 року.

 

Замовник  проекту: Галицька міська рада Івано-Франківської області.

На виконання рішення двадцятої сесії Галицької міської ради восьмого скликання від 17 грудня 2021 року № 1662 «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Детальний план території окремої земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. С.Бандери, б/н, м.Галич, Івано-Франківська область», орієнтовною площею 0,08 га та рішення двадцятої сесії Галицької міської ради восьмого скликання від 17 грудня 2021 року № 1663 «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Детальний план території окремої земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. С.Бандери, б/н, м.Галич, Івано-Франківська область», орієнтовною площею 0,07 га.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій:                          провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та управління майном Галицької міської ради Гой Лідія Василівна.

Мета:

- уточнення у більш крупному масштабі положень генерального плану населеного пункту, планувальної структури, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту, впорядкування території необхідної для будівництва об’єкта житла. Детальний план території визначає: червоні лінії та лінії забудови, планувальні обмеження використання території згідно  з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами, проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення, організація транспортного і пішохідного руху, охорони та поліпшення стану навколишнього середовища, комплексного благоустрою та озеленення. 

Пропозиції щодо врахування  в містобудівній документації інтересів  фізичних та  юридичних осіб подавати у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника  до Галицької міської ради за адресою: м.Галич, площа Волі,1 (відділ містобудування, архітектури та управління майном міської ради, каб. № 19,20);

Офіційний вебсайт: https://galycka-gromada.gov.ua

Терміни подання пропозицій: протягом місяця з дня опублікування повідомлення про  початок розроблення містобудівної документації  –                               1. «Детальний план території окремої земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. С.Бандери, б/н, м. Галич, Івано-Франківська область», орієнтовною площею 0,08 га.

2. «Детальний план території окремої земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. С.Бандери, б/н, м. Галич, Івано-Франківська область», орієнтовною площею 0,07 га.

З містобудівною документацією  можна ознайомитись з 09.12.2022  до 07.01.2023 у відділі містобудування, архітектури та управління майном Галицької міської ради (каб. № 19,20)за адресою: м. Галич, площа Волі,1.

Відповідно до частини шостої статті 21 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції, що надійшли після встановленого строку, залишаються без розгляду.

В громадських слуханнях можуть прийняти участь: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території населеного пункту, юридичні особи, власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється містобудівна  документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію, депутати відповідних місцевих рад.

Терміни подання пропозицій: з 09.12.2022  до 07.01.2023. Строк завершення розгляду пропозицій: 07.01.2023.

Заплановані інформаційні заходи у вигляді громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні проекту містобудівної документації, проводитимуться 09.01.2023  о 17.30 год. в приміщенні Галицької міської ради за  адресою площа Волі,1 м.Галич, Івано-Франківської області.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень, які розглядаються під час проведення громадських слухань, а саме: до 07.01.2023 включно.

Додаток1

Додаток2

Додаток3

Додаток4