Обговорено готовність закладів освіти до опалювального сезону

  • 157

Сьогодні міський голова Олег Кантор та його заступниця Вікторія Дебенко взяли участь у нараді з керівниками закладів освіти Галицької громади.

Присутні керівники проінформували голову про готовність  очолюваних ними закладів до опалювального сезону та пов’язані з цим проблемні питання. Зокрема, йшлося про те, що в дошкільних закладах тепло було подано 1 листопада. У школах котельні запрацюють вже після завершення осінніх канікул, тобто  з 14 листопада. Наголошувалося, що в умовах воєнного стану керівники закладів освіти повинні бути готові до розвитку будь-якого сценарію, адже росія цілеспрямовано завдає ударів по енергетичній інфраструктурі, намагаючись залишити українців без світла й тепла. Тому перше, що повинно бути забезпечено – це економне використання енергоноресурсів.

Також на нараді було вручено сертифікати командам-переможцям конкурсу шкільного громадського бюджету. Дана ініціатива впроваджується громаді в рамках реалізації Швейцарсько-українського проєкту DECIDE -" Децентралізація для розвитку демократичної освіти".

А для бібліотек ліцеїв та гімназій  передано книгу Степана Ленкавського «Український Націоналізм. Історія», яку придбав на благодійному розпродажі на  підтримку ЗСУ міський голова Олег Кантор.

Фото без опису

Фото без опису