Розглянуто ряд важливих питань для життєдіяльності Галицької територіальної громади

  • 200

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету з наступним порядком денним:

1. Про внесення змін до бюджету Галицької міської територіальної громади на 2022 рік.

2. Про внесення змін в Заходи до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Галицької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

3. Про затвердження Програми фінансової підтримки органів державної влади Івано-Франківського району на 2022 рік в новій редакції.

4. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою та підтримки КП «Галичводоканал » на 2022 рік в новій редакції.

5. Про внесення змін до заходів цільової програми «Розвитку культури та духовного життя» міської ради Галицької територіальної громади на 2021-2023 роки» в новій редакції.

6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 06 вересня 2022 року №144 «Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти Галицької міської ради у 2022 році».

7. Про проведення громадських слухань щодо перейменування вулиць на території Галицької міської територіальної громади.

8. Про надання дозволу на тимчасове розміщення кемпінгів на території Козинського старостинського округу.

Як вже було повідомлено, діти наших захисників, які навчаються в закладах середньої та дошкільної освіти харчуватимуться безкоштовно.

З метою вшанування пам’яті наших галичан, які загинули захищаючи суверенітет України, прийнято рішення про встановлення меморіальних дощок на фасаді тих закладів освіти, де навчалися наші Герої.

Також прийшов час позбутися радянщини в назвах вулиць. Тому  ухвалено рішення про проведення громадських слухань щодо перейменування:

- вулиць Новгородська, Трудова в м.Галич;

- вулиці Федика в с. Вікторів;

- вулиці Колгоспна в с.Сапогів;

- урочище «Чотири дуби» та перший ряд урочища «Сіножить» в с. Козина.

Детально з рішеннями виконкому можна ознайомитися на сайті міської ради в рубриці «Офіційні документи».

550