Відбулася серпнева конференція: «Освіта Галицької громади в у мовах воєнного стану»

  • 790

Міський голова Олег Кантор взяв участь у серпневій конференції педагогічних працівників Галицької територіальної громади «Освіта Галицької громади в у мовах воєнного стану».

Олег Кантор привітав освітянську родину з початком навчального року та подякував педагогічним колективам за роботу. А також наголосив, що тільки спільними зусиллями ми досягнемо успіхів у розвитку нашої освітньої галузі.

Заступник міського голови Вікторія Дебенко подякувала освітянам за волонтерську та благодійну діяльність, організацію роботи з внутрішньо переміщеними особами та їх дітьми, актуалізувала основні виклики, які з’явились в освітній галузі у воєнний час. 

Начальник відділу освіти Іван Матейко проаналізував діяльність закладів освіти за минулий навчальний рік та окреслив напрямки роботи у наступному році.

Крім того, розглянуто питання щодо якості надання освітніх послуг в умовах воєнного стану, цифрову трансформацію освіти, створення безпечного освітнього середовища, особливостей організації освітнього процесу у закладах різних типів, національно-патріотичного виховання учнівської молоді, психологічної підтримки та допомоги учасникам освітнього процесу. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису