Відбувся перформанс присвячений Дню Незалежності України

  • 1111

До 31-ї річниці Незалежності України головний юрист Галицького бюро правової допомоги Івано-Франківського МЦ з надання БВПД – Ольга Гелемей організувала для галицької молоді перегляд перформансу та вікторину, присвячену Дню Незалежності нашої держави на базі Візит-центру м. Галич. Співорганізатори заходу - Ювенальна превенція відділення поліції №3 м. Галич та служба у справах дітей Галицької міської ради.

 

Мета заходу - поглибити знання учнів про Україну, права і свободи громадян, виховання патріотичних почуттів до своєї держави, символів України, сформувати національну свідомість та правові знання у дітей, почуття власної гідності, впевненості в собі, любові та поваги до Батьківщини.

 

Розпочалося дійство із загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії росії проти України.

Юристка розповіла дітям основні права та обов’язки громадян України.

 

«Життєвий досвід не тільки свідчить, але й вчить, що не буде дітей – не існуватиме й держави. Діти – дзеркало будь-якої держави, її майбутнє. Кожна держава захищає дітей і піклується про них. Де б ви не були, ким би ви не стали, ви повинні знати свої права та пам’ятати про свої обов'язки і саме головне - бути Людиною», - зазначила Ольга Гелемей.

Всі діти впоралися із завданнями та відповіли на цікаві запитання вікторини. Після перегляду перформансу, присвяченого віхам історії державотворення нашої країни, власними зусиллями діти сформували прапор України у вигляді серця, як символ любові галицької молоді до Батьківщини. 

На завершення заходу організатори вручили дітям подарунки та почастували смаколиками.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису