Портал UNITED 24 - «єдине вікно» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян

  • 514

UNITED 24 - національний бренд, заснований у травні 2022 року Указом Президента України для об'єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів, благодійників щодо підтримки України в захисті її незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у повоєнному відновленні.

Основними напрямками роботи є створення «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямками, як: допомога Збройним Силам України; гуманітарна, медична допомога і допомога дітям; відновлення інфраструктури; цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

Портал UNITED24 є зручним інструментом для збору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров?я та Міністерства інфраструктури України.

За півтора місяця роботи кампанії було зібрано $60 млн, які вже ефективно використовуються міністерствами. Міністерство охорони здоров?я вже закупили апарати ШВЛ для лікарень, а також займаються покупкою рентген апаратів.

Міністерство оборони закупили за гроші, які були пожертвувані через Портал UNITED24, велику партію бронежилетів і форми для наших захисників. Робота триває та Україна потребує більшого розголосу щодо потреб ключових міністерств.

Детальніше за посиланням: https://u24.gov.ua/uk

Фото без опису