Відбулося засідання виконавчого комітету

  • 360

29 липня 2022 року під керівництвом міського голови Олега Кантора відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено наступні питання:

 

1. Про внесення змін до бюджету Галицької міської територіальної громади на 2022 рік.

 2. Про затвердження Програми надання допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2022- 2025 роки.

3. Про внесення змін до Переліку природоохоронних заходів до Програми охорони навколишнього природного середовища Галицької міської територіальної громади на 2022 рік (нова редакція).

 4. Про стан компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Галицькій територіальній громаді.

5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 16 лютого 2021 року № 23 «Про створення комісії з питань надання одноразової грошової допомоги соціально незахищеним верствам населення Галицької міської територіальної громади за рахунок коштів міського бюджету та затвердження її положення».

6 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 25.03.2021 № 44 «Про створення Комітету з питань безперешкодного життєвого середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на території Галицької міської територіальної громади та затвердження Положення про нього».

7. Про роботу комісії з проведення стандартизованої оцінки об’єктів оренди.

8. Про безкоштовну передачу відділу культури основних засобів та товарно - матеріальних цінностей.

9. Про безкоштовну передачу службі у справах дітей Галицької міської ради основних засобів та товарно - матеріальних цінностей.

10. Про надання дозволу на розміщення вивіски.

11. Про внесення змін до цільової програми «Безпечне місто» Галицької міської територіальної громади на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням виконавчого комітету Галицької міської ради від 14 червня 2022 року №80.

12. Про створення міжвідомчої ради міської ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку,запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

13. Про погодження положення про преміювання та матеріальне заохочення працівників комунального підприємства «Стадіон «Галицький».

 14. Різне.

По всіх питаннях прийнято позитивні рішення. З більш детальнішою інформацією можна ознайомитись на сайті у рубриці: "Виконавчий комітет - Офіційні документи". 

Фото без опису

 

 

Фото без опису