У парафії Свв. апостолів Петра і Павла с. Височанка відзначили ювілей храму

  • 380

У храмовий празник Святих апостолів Петра і Павла с. Височанка Галицького протопресвітеріату УГКЦ  відзначили ювілей - 90 річчя з часу освячення церкви. З цієї нагоди у храмі відслужили Божественну Літургію, яку очолив протопресвітер Галицький отець Ігор Броновський УГКЦ спільно з о. Василем Андрусяком - адміністратором парафії, о.Василем Сорочинським - парохом с.Вікторів та о.Ігорем Матвійчуком - сотрудником с.Майдан.

Під час відправи лунали особливі молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини. Спільна молитва духовенства і вірних скріпила живу віру жителів села. Для спільного святкування прибув керівник Галицької територіальної громади - Олег Кантор, який пожертвував для храму - престольний хрест.

«З великою приємністю вітаю сьогодні релігійну громаду Святих апостолів Петра і Павла с.Височанка з храмовим святом та 90-річчям освячення церкви. Бажаю, щоб Господь обдарував усіх присутніх, їхні родини, близьких і знайомих, міцним здоров’ям, щастям, благополуччям, а також, щоб дав нам силу вистояти та приніс Україні мир і Перемогу. Дякую всім за спільну молитву! Нехай Господь Бог береже кожного з нас і рідну Україну!» - наголосив очільник громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису