В Галичі відкрилася мандрівна виставка

  • 667

«На зламі» - таку назву має мандрівна виставка, яку презентувала сьогодні в Галичі Івано-Франківська обласна організація "Молода Просвіта".

На стендах поєднано особисті історії свідків і постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують наскільки глибокі зміни відбулись у структурі суспільства на Сході України, внутрішньо переміщених осіб з 2014 року, коли розпочалася російсько-українська війна на Донбасі, і дотепер.

«Експозиція стає і певним майданчиком для дискусій про те, як і чому почалася війна, як вона змінила людей та як нам варто будувати суспільство, виходячи з теперішніх подій. Ця виставка дає можливість постраждалим бути почутими, а глядачам – провести паралелі між тим, що відбувається в Україні з 2014 року і новим загостренням після 24 лютого», – зазначила керівниця громадської організації Євгенія Бардяк.

Присутній на заході міський голова Олег Кантор подякував ініціаторам проекту за організацію виставки в Галичі та закликав присутніх хвилиною мовчання вшанувати пам'ять всіх наших співвітчизників, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису