Розвиваємо співпрацю зі Швейцарією

  • 493

13 травня у Галичі побували представники Посольства Швейцарії в Україні - Ніколь Рудер Nicole Ruder, директорка Швейцарського бюро співробітництва в Україні, та Мануель Бесслер Manuel Bessler, голова Швейцарської агенції з питань гуманітарної допомоги.

Гості цікавились, як організована робота в громаді з надання послуг тимчасово переміщеним особам, відвідали пункти видачі продуктів і одягу, Центр психологічної реабілітації та приміщення, яке облаштовують під соціальне житло.

Також особисто поспілкувалися з багатодітними сім’ями вимушених переселенців з Донецької області та ознайомилися з умовами їх проживання в Галицькому ДНЗ №2.

«Поїздка до Галича і спілкування з постраждалими людьми для нас дужі важливі – адже це допоможе нам зрозуміти, що потрібно врахувати і як розставити акценти у наданні допомоги громаді, яка прихистила стільки людей, що втекли від війни. Швейцарія і надалі буде підтримувати Україну»,- запевнив Мануель Бесслер.

У свою чергу, Олег Кантор подякував швейцарцям за їх активну допомогу нашій державі та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

«Для нас дуже цінна підтримка європейських партнерів, яка допомагає вистояти у боротьбі проти російських агресорів. Здолаємо ворога разом!»,- наголосив міський голова.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису