Карітас організовує дозвілля для дітей

  • 299

Рухливі ігри, великодні гаївки та майстер-клас – таке цікаве дозвілля підготували аніматори Івано-Франківської благодійної організації БФ «Карітас Івано-Франківськ» для галицької малечі. На захід, який відбувся у Галицькому ліцеї ім. Я.Осмомисла, запросили дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей з особливими потребами. Вони із задоволенням співали гаївки, виконували таночки, повторювали рухи, а також знайомилися та частувалися солодощами.

За словами координатора «Дитячого простору» Богданни Черевко, з перших днів війни фахівці Карітасу відвідують територіальні громади, де знайшли безпечний прихисток переселенці, та організовують цікаве дозвілля для дітей, щоб відволікти їх від важких спогадів про пережите. Раніше аніматори «Дитячого простору» вже побували в с.Комарів, де у приміщенні дошкільного закладу проживає 14 сімей з числа внутрішньо переміщених осіб, а у найближчих планах - відвідати переселенців у с.Сокіл.

«Люди, які були вимушені втікати зі своїх домівок через активні бойові дії, зараз потребують якнайбільшої уваги. Тому ми і надалі будемо турбуватися про такі сім’ї, всіляко допомагати і підтримувати»,- наголосив присутній на заході міський голова Олег Кантор, а також побажав дітям і їх батькам щасливого майбутнього у мирній Україні.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!